Wat bijzonder dat je hier terecht bent gekomen. Dat ik je mag informeren over hoe jij het overlijden van jouw dierbare op een onvergetelijke manier kunt beleven.

Mijn werkwijze:
Allereerst heb ik graag telefonisch contact om je wensen en (kleur)voorkeuren te bespreken. In aanvulling hierop kan ik adviseren over wat mijns inziens het beste bij jouw / jullie verlangens past.

Vervolgens stemmen we met elkaar de locatie* en de datum af, waarop ik zorg dat alles voor jullie klaar staat. Inclusief de beste bloemen en de benodigde materialen. Daarnaast maak ik vast een opzet van de Bloemendeken en help ik jullie stapsgewijs verder.

Het samen maken van de Bloemendeken neemt ongeveer 4 uur in beslag. Het maximum aantal personen is 5. Er zijn verschillende afmetingen voor jouw Bloemendeken mogelijk. Ook hierover geef ik graag advies.

Prijzen kistbedekking inclusief btw:
kist dekkend: € 1197,-
3 kwart bedekt: € 947,-
half bedekt: € 697,-

Tot slot, het maken van een Bloemendeken wordt vaak gezien als een ‘dankbaar begin, op de weg van rouwverwerking’. Met als resultaat een prachtige kistbedekking en een onvergetelijke ervaring, waarbij jullie zijn ont-zorgt in een tijd van veel ‘geregel’.

*Ik beschik over een grote schuur die als locatie kan dienen. Jouw eigen huis behoort ook tot de mogelijkheden.